Строителни Материали

Всички строителни материали от които се нуждаете.

 

Врати

Огромно разнообразие от входни и интериорни врати.

Полезна информация PDF Печат Е-поща

Конструкция
Рамката на крилото е от иглолистна дървесина или лепени плочи MDF, пълнежът – картон тип “пчелна пита” с дебелина 34 мм/”перфорирано ПДЧ”, от двете страни покрита с твърда плоча HDF с дебелина 3,3 мм, за залепването на всички елементи е използвано висококачествено водоустойчиво лепило;
Повърхността на вратата може да бъде боядисана с акрилна боя бял цвят, покрита с ламинат фурнир в цвят дъб, бук, елха, череша, орех, венге, избелен дъб и кестен (серия Invado);
Дебелина на крилото – 40 мм;
Цена
Във цената на вратата е включено крилото със стандартен пълнеж “пчелна пита”, два броя панти и брава обикновен ключ /без дръжка и патрон/, в цената на регулируемата каса первази и уплътнител според цвета на касата.
Цена на комплект се формира след като към избрания модел врата добавим цената на необходимия размер каса. Към тази цена следва да се прибави цената на избраната дръжка, цената за монтаж и евентуално скъсяване на вратите на височина.
Пълнеж “перфорирано ПДЧ” – 36,00 лв./с ДДС/+цената на избрания модел врата.
Двукрилен комплект – (2 x цената на врата )+ 20%;
Опаковка
Вратата е опакована във фолио, ръбовете допълнително са защитени с картон или стиропор;
Подготвената за монтаж каса е опакавана с картон;
Във вратата са включени 2 броя панти, брава с ключ /без дръжка и патрон/, а касата е с гумен уплътнител в цвят според цвета на касата.
Снемане на размери
При поръчката на врати освен техния модел трябва да знаем и необходимите размери. Най-общо казано необходими са следните сведения – широчина и височина на светлия отвор, дебелина на зида, посока на отваряне.
Размери се снемат след завършена мазилка и шпакловка, поставен фаянс в санитарните помещения и готова подова настилка, ако все още няма такива техните размери следва да се предвидят.
За по-голяма точност, тъй като са възможни неравности дебелината на зида се мери на три места отгоре, посредата и долу като се взима най-широкия размер.
Посока на отваряне
Преди да извършим покупка на врата, трябва да сме наясно в коя посока искаме да се отваря. Достъпни са два вида врати: леви и десни. По лесен начин можем да определим посоката на отваряне: заставаме пред вратата в такова положение, че крилото да се отваря към нас. Ако пантите се намират от ляво – вратата е лява, ако са от дясно – вратата е дясна (скица можете да видите в раздел Тенхнически харакгеристики).
Ако на мястото на старите ни врати искаме да монтираме нови, купуваме врати със същите размери или напасваме светлия отвор към размерите на вратите, които сме избрали. За тази цел измерваме височината и широчината на светлия отвор.
Размери за монтаж
Посочени са размерите на готовия за монтаж светъл отвор широчина x височина в мм: 

Регулируема каса
60"-светъл отвор мин. 680x2060мм
70"-светъл отвор мин.-780x2060мм
80"-светъл отвор мин.-880x2060мм
90" светъл отвор мин.-980x2060мм
Нерегулируема каса /шир. x височ./
60"-светъл отвор мин.695x2070мм
70"-светъл отвор мин.795x2070мм
80"-светъл отвор мин.895x2070мм
90"-светъл отвор мин.995x2070м

Гаранция
За всички закупени и монтирани от нас изделия осигуряваме гаранция 12 месеца. Подробности прочетете в Гаранционната карта, която можете да изтеглите от тук.

Допълнителни документи:

 
Шумоизолация

За контакти

Представителни магазини:

Адрес: София 1220, "Военна рампа",
бул.”Илиенци” № 42 /стар12А/ ет.4, офис 406, 410
Телефон: 0888 69 69 75;
0887 59 81 24; 0889 439 816
Имейл: office@bulaketrade.com